Vluchtinformatie KLM

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam (AMS) vlieg je in 1 uur en 15 minuten rechtstreeks met KLM naar Bristol Airport (BRS)! Uiteraard kan je ook direct via de website van KLM een ticket boeken naar Bristol! Dat kan al vanaf €99 p.p.

Vliegtijden
Minstens 4 keer per dag vertrekt er vanuit Amsterdam een KLM Cityhopper die je comfortabel in 1 uur en 15 minuten naar Bristol brengt.

Boek nu direct jouw KLM-vliegticket naar Bristol

Goed om te weten

Luchthaveninformatie

Jouw reis begint op Bristol Airport, dat ten zuidwesten van Bristol in het graafschap Somerset ligt. Vanaf het vliegveld is het 13 kilometer rijden naar het centrum van de stad. Uiteraard kun je ook de bus nemen. De Airport Flyer Express rijdt regelmatig van en naar de luchthaven, het centrum van Bristol en stopt ook bij de meeste hotels. De bussen rijden 7 dagen per week, 24 uur per dag. Overdag vertrekt er iedere 10 minuten een bus richting de stad en het vliegveld, ’s avonds iedere 20 minuten en ’s nachts ieder uur. Er bestaat ook een directe busverbinding tussen Bristol Airport en Bath. De Air Decker vertrekt ieder half uur vanaf het vliegveld en vanuit de stad. Een busrit duurt ongeveer 60 minuten, onderweg wordt er gestopt in South Bristol, Keynsham en Saltford. Autoverhuurbedrijven die zijn vertegenwoordigd bij de luchthaven zijn onder andere Avis, Europcar, Hertz en Sixt. Taxi’s kunnen gevonden worden buiten de aankomsthal van de luchthaven.

Vlieg met KLM rechtstreeks naar Bristol!

Zo dichtbij, maar toch compleet anders. Dat is een bezoek aan Bristol en Bath in Engeland! Vlieg in slechts 75 minuten rechtstreeks met KLM naar deze bruisende stad.

Boek nu je ticket

Two Cities, One trip: hoe geweldig is dat?

  • Street art in Bristol, Romeinse baden in Bath
  • Slechts 12 minuten met de trein
  • Verbonden door een van de mooiste fietsroutes van Engeland
  • Weekend break of juist een langere vakantie: beide kan!
  • Makkelijk te boeken via reisorganisaties aangesloten bij GoBristol.nl

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer