Over GoBristol

GoBristol is een initiatief en project van Zapper PR (onderdeel van de Zapper Group), in samenwerking met Bristol Airport en KLM. Met GoBristol willen wij mensen inspireren om de stad te bezoeken en/of als startpunt gebruiken voor een rondreis door Engeland.

Contact
Wil je meer informatie over het Go Bristol project of andere projecten van Zapper PR? Bezoek onze website! Voor inhoudelijke vragen over de pakketten van de reisorganisaties kan je direct opnemen met hen via deze pagina.

Adres
Zapper Group bv
Silodam 183
1013 AS Amsterdam

Disclaimer

Hieronder vind je de disclaimer van GoBristol, beschermde handelsnaam van de Zapper Group bv. De informatie op de website kan soms niet overeenkomen met de werkelijkheid. Dit kan te maken hebben met wijzigingen aan websites, verkeerde interpretaties of dat de informatie die verstrekt wordt gevoelig is voor verandering. GoBristol is op geen enkele wijze aansprakelijk voor (het interpreteren van) verkeerde informatie.

Alle pakketprijzen op de website van GoBristol zijn vanaf-prijzen op basis van 1, 2, 4 of 6 personen en gelden onder voorbehoud van beschikbaarheid. De reissom kan aangepast worden aan veranderende koersen, belastingen of andere heffingen zoals brandstoftoeslagen. De gedetailleerde voorwaarden en boekingskosten voor specifieke pakketten zijn te vinden op de websites van de desbetreffende reisorganisatie.

Lees hier ons privacybeleid

Vlieg met KLM rechtstreeks naar Bristol!

Zo dichtbij, maar toch compleet anders. Dat is een bezoek aan Bristol en Bath in Engeland! Vlieg in slechts 75 minuten rechtstreeks met KLM naar deze bruisende stad.

Boek nu je ticket

Two Cities, One trip: hoe geweldig is dat?

  • Street art in Bristol, Romeinse baden in Bath
  • Slechts 12 minuten met de trein
  • Verbonden door een van de mooiste fietsroutes van Engeland
  • Weekend break of juist een langere vakantie: beide kan!
  • Makkelijk te boeken via reisorganisaties aangesloten bij GoBristol.nl

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer