Artistiek Bristol

Stedentrip, 3 dagen

Met deze 3-daagse stedentrip van House of Britain kun je het artistieke Bristol ontdekken. Vlieg rechtstreeks met KLM naar de Engelse stad en beleef een romantisch weekend! Maak een wandeling door de wijk Stokes Croft waar de mooiste street art is te vinden, bekijk het beroemde schip Brunel’s SS Great Britain, ontspan in de prachtige tuinen van Bristol Zoo Gardens en trakteer je zelf op een heerlijke ‘pie’ in het bekende restaurant Pieminster, waar zelfs beroemdheden zoals Kate Moss en Koningin Elizabeth II hebben gegeten!

Bristol is bekend om zijn eigentijdse en alternatieve karakter. In de stad zijn veel werken van Bansky te zien, een wereldberoemd kunstenaar die zijn werk is begonnen in de straten van Bristol. Met een spuitbus in de hand maakte hij de mooiste graffiti tekeningen, waarvan een groot deel vandaag de dag nog steeds te bewonderen is. Ook kunt de SS Great Britain bezoeken, een stoomschip van Brunel dat werd gebruikt om emigranten en goudzoekers te vervoeren naar Australië. Tegenwoordig kun je het schip bezoeken en meer te weten komen over de passagiers en diens verhalen. Als je een liefhebber bent van moderne kunst, dan mag je Arnolfini niet missen! Arnolfini is een toonaangevend centrum voor moderne kunst en toont een ambitieus en wisselend programma van beeldende kunst, muziek en film. Lees hier wat je allemaal kunt doen in 24 uur in Bristol!

Bekijk ook deze deal naar Bath van House of Britain!

Details van deze reis

Bestemming

Bristol

Thema

Stedentrip

Reisduur

3 dagen

Klasse van accommodatie

Transport ter plekke

Vanaf Bristol Airport kun je het beste per bus (Airport Flyer) naar het centrum van Bristol reizen.

Hotel

Hampton by Hilton Bristol City Centre

Op de kaart

Deel deze deal

Vlieg met KLM rechtstreeks naar Bristol!

Zo dichtbij, maar toch compleet anders. Dat is een bezoek aan Bristol en Bath in Engeland! Vlieg in slechts 75 minuten rechtstreeks met KLM naar deze bruisende stad.

Boek nu je ticket

Two Cities, One trip: hoe geweldig is dat?

  • Street art in Bristol, Romeinse baden in Bath
  • Slechts 12 minuten met de trein
  • Verbonden door een van de mooiste fietsroutes van Engeland
  • Weekend break of juist een langere vakantie: beide kan!
  • Makkelijk te boeken via reisorganisaties aangesloten bij GoBristol.nl

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer