Verrassend Bath en Bristol

Two city break, 5 dagen

Met deze stedenreis combineer je het Romeinse Bath met het artistieke Bristol. Twee verschillende steden met ieder hun eigen karakter. Slenter door de gezellige straatjes van het historische Bath en bezoek onder andere de beroemde Roman Baths. Wandel in Bristol langs de meest prachtige street art of bezoek één van de vele musea zoals het interactieve museum We The Curious. Tijdens deze reis verblijf je 2 nachten in Bath en 2 nachten in Bristol. Je vliegt er heen met de rechtstreekse vlucht van KLM!

Bath – 2 nachten
Het prachtige Bath is al sinds de Romeinse tijd een populaire trekpleister. De verbluffende honingkleurige architectuur van Bath lijkt rechtstreeks uit een roman van Jane Austen te komen. Het is dan ook niet voor niets dat Jane Austen nauw verbonden is met deze stad. Absolute must-see’s zijn de iconische Royal Crescent, het majestueuze Circus, Bath Abbey, Pulteney Bridge en de Roman Baths.

Bristol – 2 nachten
Bristol staat bekend om zijn eigentijdse en alternatieve karakter. In de stad zijn veel werken van Bansky te zien, een wereldberoemd kunstenaar die zijn werk is begonnen in de straten van deze stad. Ook kunt de SS Great Britain bezoeken, een stoomschip van Brunel dat werd gebruikt om emigranten en goudzoekers te vervoeren naar Australië. Tegenwoordig kun je het schip bezoeken en meer te weten komen over de passagiers en diens verhalen. Als je een liefhebber bent van moderne kunst, dan mag je Arnolfini niet missen! Arnolfini is een toonaangevend centrum voor moderne kunst en toont een ambitieus en wisselend programma van beeldende kunst, muziek en film.

Benieuwd naar wat je allemaal kan doen in 24 uur in Bristol en Bath? Lees dan onze blog!

Details van deze reis

Bestemming

Bristol & Bath

Thema

Two city break

Reisduur

5 dagen

Klasse van accommodatie

Transport ter plekke

Eigen vervoer

Hotel

Hampton by Hilton Bristol City Centre & Abbey Hotel (voorbeeld accommodaties)

Op de kaart

Deel deze deal

Vlieg met KLM rechtstreeks naar Bristol!

Zo dichtbij, maar toch compleet anders. Dat is een bezoek aan Bristol en Bath in Engeland! Vlieg in slechts 75 minuten rechtstreeks met KLM naar deze bruisende stad.

Boek nu je ticket

Two Cities, One trip: hoe geweldig is dat?

  • Street art in Bristol, Romeinse baden in Bath
  • Slechts 12 minuten met de trein
  • Verbonden door een van de mooiste fietsroutes van Engeland
  • Weekend break of juist een langere vakantie: beide kan!
  • Makkelijk te boeken via reisorganisaties aangesloten bij GoBristol.nl

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer