KLM Package Deal naar Bristol

Stedentrip, 3 dagen

Ontdek het verrassende Bristol, op slechts 1 uur en 15 minuten vliegen vanaf Schiphol. Je kunt hier heerlijk wandelen, shoppen en kunst bekijken. En vergeet de beroemde Clifton Suspension Bridge niet te bezoeken. Combineer Bristol met een bezoek aan het romantische Bath met haar beroemde Romeinse baden. Huur een fiets en rij de prachtige fietsroute, of neem de trein. Met dat laatste vervoersmiddel sta je zelfs in slechts 12 minuten in Bath. Boek nu een KLM Package Deal en beleef het zelf! 

Wil je de zekerheid van een complete vakantie voor een scherpe prijs, inclusief de beste hotels, de mogelijkheid om een huurauto of hoteltransfer bij te boeken en inclusief een KLM-vlucht naar keuze? Boek dan nú je vakantie met KLM Package Deals.

Deze stedentrip van KLM Package Deals naar Bristol is inclusief rechtstreekse KLM-vlucht naar Bristol waarbij je 3 dagen verblijft in Bristol en Bath. Je hebt keuze uit ruim 20 hotels vanaf 3 sterren, en als je Air Miles of ING Punten spaart, krijg je extra korting op een Package Deal! Bovendien is het bij KLM Package Deals mogelijk om aan te geven dat je voor slechts een deel van de reis een hotel nodig hebt. Dit geeft je alle vrijheid om ook andere plekken in het Verenigd Koninkrijk te ontdekken.

Benieuwd naar wat je allemaal kan doen in 24 uur in Bristol en Bath? Lees dan onze blog!

 

Details van deze reis

Bestemming

Bristol & Bath

Thema

Stedentrip

Reisduur

3 dagen

Klasse van accommodatie

Transport ter plekke

Huurauto of hoteltransfer

Op de kaart

Deel deze deal

Vlieg met KLM rechtstreeks naar Bristol!

Zo dichtbij, maar toch compleet anders. Dat is een bezoek aan Bristol en Bath in Engeland! Vlieg in slechts 75 minuten rechtstreeks met KLM naar deze bruisende stad.

Boek nu je ticket

Two Cities, One trip: hoe geweldig is dat?

  • Street art in Bristol, Romeinse baden in Bath
  • Slechts 12 minuten met de trein
  • Verbonden door een van de mooiste fietsroutes van Engeland
  • Weekend break of juist een langere vakantie: beide kan!
  • Makkelijk te boeken via reisorganisaties aangesloten bij GoBristol.nl

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer