Bristol uitgeroepen tot de beste culinaire bestemming van de wereld!

Bristol is door de World Food Travel Association benoemd tot beste culinaire bestemming van de wereld. En dat op 75 minuten vliegen vanaf Amsterdam! Door het nieuwe platform GoBristol.nl is het mogelijk een reis naar deze culinaire bestemming te boeken én deze te combineren met het Romeinse Bath, want de steden liggen maar 12 minuten met de trein bij elkaar vandaan. Ontdek ook wat deze unieke Engelse steden te bieden hebben door de vernieuwde gratis stadsgids van CityZapper.com te bekijken.

Beste culinaire bestemming 
Bristol werd afgelopen maand verkozen tot de beste culinaire bestemming van de wereld door de World Food Travel Association tijdens de FoodTrekking Awards 2019. Deze prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan de meest culinaire bestemming op het gebied van kwaliteit en innovatie. Met vijf Michelinsterrestaurants is het dan ook geen wonder dat Bristol deze prijs in de wacht sleept. Ga op stedentrip naar de Engelse stad en geniet bijvoorbeeld van de klasse bij Casamia of de tapas van het traditionele Paco Tapas.

Boek nu bij Go Bristol
Vanaf nu kun je reizen boeken naar Bristol en Bath via de website GoBristol.nl. Alle reizen zijn inclusief rechtstreekse KLM-vlucht naar Bristol Airport en door de verschillende pakketten op de website is er voor ieder wat wils. Zo kun je een KLM Package Deal boeken waarbij je zelf je hotel mag kiezen, of kun je in vijf dagen Bristol én Bath ontdekken met het pakket van House of Britain.

Gratis CityZapper stadsgids
Op de website CityZapper.com vind je gratis stadsgidsen boordevol tips voor een geslaagde stedentrip. De stadsgidsen van Bristol en bath zijn sinds 1 oktober volledig vernieuwd en brengt je alle informatie die je nodig hebt voor een goed gevuld programma. Zo kun je de spectaculaire Clifton Suspension Bridge bezoeken of meer leren over de rijke geschiedenis van de stad in Blaise Museum. In Bath kun je onder andere de beroemde Romeinse baden en imposante Royal Cresent bewonderen.

Twee steden, één stedentrip
De stad Bristol heeft een verhaal te vertellen, en dat vind je overal op straat. Bristol is een broedplaats van kunstenaars en activisten. Zo komt de kunstenaar Banksy er bijvoorbeeld vandaan en vind je er veel van zijn (of haar) werk terug wanneer je door de artistieke straatjes dwaalt. Omgeven door de heuvels van zuidwest Engeland, heeft het gebied zijn eigen onmiskenbare identiteit. Zo is Bath met haar Romeinse baden een totaal andere wereld. En dat op zo’n korte afstand van elkaar!


Deel dit bericht

Vlieg met KLM rechtstreeks naar Bristol!

Zo dichtbij, maar toch compleet anders. Dat is een bezoek aan Bristol en Bath in Engeland! Vlieg in slechts 75 minuten rechtstreeks met KLM naar deze bruisende stad.

Boek nu je ticket

Two Cities, One trip: hoe geweldig is dat?

  • Street art in Bristol, Romeinse baden in Bath
  • Slechts 12 minuten met de trein
  • Verbonden door een van de mooiste fietsroutes van Engeland
  • Weekend break of juist een langere vakantie: beide kan!
  • Makkelijk te boeken via reisorganisaties aangesloten bij GoBristol.nl

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer